Bredase Beach Games 2019

Dinsdag 16 april 2019 hebben wij met een groep van 14 tennissers, verdeeld in 7 teams, meegedaan aan de Bredase Beach Games. Onze tennissers waren voor een dag beach tennissers.

Gepaard met heel veel gezelligheid, fanatisme en natuurlijk aardig wat bier gingen onze toppers het veld op. Hier werd er gestreden voor een plek op de Nationale Beach Games in Tilburg waar wij natuurlijk bij wilden zijn. Veel van onze studenten moesten tegen elkaar spelen en dat ging hard tegen hard aangezien er maar 1 team kon winnen.

Uiteindelijk is STB helaas niet met de winst naar huis gegaan. Wel hebben onze Maxime & Jeffrey de finale gehaald en mogen zij zichzelf de trotste nummer 2 noemen van de Bredase Beach Games 2019!

Wij hebben een super toffe avond gehad waarbij een aantal leden de afslag naar huis hebben gemist en zijn geëindigd in de stad. Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien en voor de mensen die er dit jaar niet bij waren, geef je volgend jaar snel op want het is mega gezellig!